Блог

Международна научна конференция за аграрна икономика ще се проведе през октомври в Боровец

Институт по аграрна икономика към Селскостопанската академия в партньорство с Европейската научна мрежа за развитие на селските райони (ERDN) организира ежегодната Международна научна конференция "Аграрната икономика – в подкрепа на земеделието" под мотото "Земеделие и снабдяване с храни: пазари и политики", съобщават от Националната селска мрежа. 

Събитието, насочено към академичните и научните среди, представители на бизнеса в земеделието, местната и държавна администрация, ще се състои на 25-26 октомври т.г. в Боровец.

Форумът ще се проведе в хибриден формат - онлайн и присъствено, като организаторите предоставят възможност за участие с презентация на научни разработки, доклади по изследователска тема, включване и присъствие в конферентните сесии и дискусии.
Тематичните направления на конференцията са: снабдяване с храни и ефекти от КОВИД-19, конкурентоспособност и ефекти на земеделските и стокови пазари, земеделски политики в прехода към зелена икономика, възможности и предизвикателства пред селските райони, иновации, кръгова и биоикономика.
Made on
Tilda