Блог

Обучават безплатно по предприемачество във Варна

Стартира ново обучение по предприемачество по проект ''Start2UP - Подкрепа за стартиране и развитие на собствен бизнес", съобщиха от Регионалната агенция по предприемачество и иновации - Варна (RAPIV).

Обучението е безплатно.

Групите ще бъдат от по 10 души, като на най-успешните трима участници се предлага личен ментор, а на останалите - консултации по различни теми, свързани с тяхната бизнес идея или бизнес.

Проектът е финансиран по програма на Фондация "Тръст за социална алтернатива“, като двете групи са във Варна. Първата група стартира на 11 април, а втората на 9 май 2023 година. Местата са ограничени. Лекторите са експерти и представители на бизнеса, които ще спомогнат на обучаемите да развият своя бизнес идея.

Заявки за включване в обучението се приемат на https://forms.gle/NWm2PGUa4Y9zSiNb6. Повече информация всеки желаещ може да получи на тел.: 052/ 802 163.

РАПИВ е сдружение с нестопанска цел, създадено през 2002 г., осъществяващо дейност в обществена полза, което има за цел да стимулира регионалната икономика чрез развитие на предприемачеството и иновациите. Членовете му включват представители на четирите типа организации - централна и местна администрация, академични и научни институции, неправителствени организации, фирми, както и физически лица.
Made on
Tilda