Блог

Аутсорсинг пести време на служителите и намалява разходите

Аутсорсинг - решение за дигитализация на документен архив, предлага на пазара у нас компанията за ИТ услуги Буллсофт. Решението е насочено към компании, които не разполагат със собствена система за архивиране и използване на електронни (сканирани) документи, като не изисква внедряване на специализиран софтуер и наличие на инфраструктура.

Клиентите на аутсорсинг получават право на ползване на система за дигитализация на документен архив с уеб-базиран достъп от настолен компютър или през мобилно устройство. Налична е опция за инсталиране на приложението на мобилно устройство.

Аутсорсинг услугата включва:
  • Подготовка на документите – сканиране на хартиени документи във фирмения офис или на място при клиента;
  • Индексиране на сканираните документи;
  • Дигитализация на архива чрез специализирана уеб базирана система за съхранение и управление на документен архив;
  • Достъп до дигиталния архив чрез двуфакторна идентификация- създаване на потребители с различни права и ограничения, и достъп чрез електронна автентикация и Квалифициран електронен подпис на Evrotrust;
  • Неограничено добавяне и обработка на нови документи в дигиталния архив;
  • Съхранение на дигиталния архив на съвременни сървърни системи, собственост на Буллсофт;
  • Осигуряване на допълнителен бекъп на архива на клиента и администриране.

През портала клиентите могат да добавят самостоятелни нови документи към електронния си архив – като просто прикачат файлове или снимат с телефона си документи през приложението. Освен това могат да търсят информация по тагове, описание или по съдържание на самите сканирани документи и др., както и да изтеглят сканираното копие на архивиран документ, поясниха от Буллсофт.

Компанията подчертава, че дигитализацията подпомага оптимизирането на бизнес процесите и повишава ефективността на работещите. Документите много по-лесно могат да бъдат намерени, споделяни, изтегляни, изпращани, управлявани и защитени.

Услугата подобрява достъпа до архива – по всяко време потребителят има бърз достъп до необходимите документи през интернет, в реално време. С помощта на технологията OCR (оптично разпознаване на символи) всеки клиент може да търси в базата данни желания от него документ по заглавие или откъс. Търсенето отнема минути и спестява прелистване през страници и дълго търсене. Освен това системите на Буллсофт са в готовност да допълнят съхранените данни или да ги коригират, за да се поддържа архивът постоянно актуален.

Източник: Technews.bg
Made on
Tilda