Новини

Виртуален обмен на персонал в Laval!

Настоящите мерки в областта на общественото здраве не спряха напредъка на проекта DEVISE и процеса на обмяна на опит! Партньори от Laval Mayenne Technopole (Pays de la Loire, Франция) организират виртуален обмен на персонал за партньори по проекта и заинтересовани страни на 15 и 16 септември.


Първия ден, онлайн срещата започва с представяне на регионалната ситуация: „Каква е стратегията Pays de la Loire за дигиталната трансформация на компаниите?“. След това френските партньори ще предоставят допълнителна информация за добрите практики на програмата APOLLO и цифровия сектор, West Data Festival и услугите за цифрово съдържание, предлагани от LMT, свързани с дигиталния сектор и процеса на дигитализация.


През втория ден нашите партньори от LMT ще представят екосистемата VR / AR в региона Pays de la Loire, те ще се фокусират върху виртуалната онлайн изложба Laval и Clarté, център за технологични ресурси, специализиран във виртуалната реалност, разширената реалност и нововъзникващите технологии. Освен това те ще въведат употреби на VR / AR технологии в различни бизнес сектори.


За да завърши с този онлайн обмен на персонал по проекта, LMT ще организира индивидуални срещи с VR / AR експерти. По този начин заинтересованите партньори по проекта DEVISE ще имат възможност да говорят директно, да решават съмнения и да споделят знания със специалисти в областта.


https://www.interregeurope.eu/devise/events/event/3739/virtual-staff-exchange-in-laval/?fbclid=IwAR0-dkHqhaJC-mJnatpOvknX5DRpVyUlB5zsi3UFQPDPoG6ctKZxoAMULQg

Made on
Tilda